• нд. юни 16th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Мисис България Ана Иванова: Не, няма да се омъжвам!

ByПетър Ангелов

мар. 24, 2021

Красавицата публикува няколко кадъра в социалните мрежи, на които позира в булчинска рокля. Това автоматично завъртя интригата, че миската стяга сватба. Потърсихме Ана Иванова за информация от първо лице.

„Не знам как вие хрумнало такова нещо. Няма да се омъжвам, категорично. В момента вниманието ми е насочено изцяло към благотворителността и нов проект на моята фондация „Монако дриймс“, който надявам се да стартира скоро, веднага щом нещата с пандемията от коронавирус се успокоят“, заяви горещата миска.

„Мисис България“ 2008 Ана Иванова е една от най-успешните българки зад граница. Има над 17-годишна кариера в Монако и в Люксембург.  Завършила е „Публична администрация“, а в момента изучава тайните на денталната медицина.

Носителката на короната за най-красиви омъжени българки е отличена и с други престижни награди – „Мисис Европа“ 2009, „Мисис Дама на годината“ 2017, „Златно сърце“ 2014 и др.

Ана Иванова е първата българка, получила почетен медал от кмета на Монако заради благотворителните й инициативи като президент на фондация „Монако дриймс“.  Миската има две прекрасни дъщери, които са нейната най-голяма радост и гордост.

„Мисис България“ 2008 благодари на всички, които се погрижиха тя да изглежда блестящо:

Тоалет: BLINK by Radi Lazarova

Грим: Lyubomir Nikolov make-up

Фотограф: Emil Kolev  

Прическа: Fashion Studio „Maria Ilieva“

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *