• чт. мар. 28th, 2024

„Мисис България“ Валери Стефанова – живот като на кино (ГАЛЕРИЯ)

Животът на Валери Стефанова е достоен за сценарий за холивудски филм, в който могат да се преплетат много жанрови линии.

Преди дни красавицата се окичи с короната „Мисис България Вселена“. Валери бе една от най-атрактивните участнички в конкурса за омъжени дами.null

Преди 10 години съдбата отвежда родената в Хасково красавица в Лондон. В свое интервю споделя, че за нея е безценно богатство човек да владее чужди езици. В Лондон тя се мести, за да научи и практикува езика на Шекспир. Тогава решава да остане там, защото вижда безбройните перспективи, които й разкрива английската столица,

Тогава започва да пътува по света. Живяла е  на Карибите, Барбадос, Гренада. Обиколила е  58 държави по света.

Но в крайна сметка се установява трайно в Лондон, където създава верига от салони за красота и естетична медицина. През 2016 година пък създава първата си медицинска клиника, в която работят 10 лекари и терапевти.null

През 2017г. съдбата отново променя плановете на красивата Валери. Тя заминава за Китай заедно със съпруга си, който има работни ангажименти там. Живее шест месеца в чуждата държава, но   твърди, че не е могла да намери себе си, да се реализира и да се занимава с нещо смислено.

Така отваря нова страница в живота си. Завръща се в Лондон и започва да учи право. Днес се ползва с доверието на много влиятелни клиенти и има собствена кантора. Не спира да се усъвършенства и да търси нови предизвикателства. В момента Валери учи криминално право.

Мисис България има дъщеря на две годинки – прекрасната Кимбърли.null

Очарователната Валери е категорична, че ще използва титлата „Мисис България“ за благотворителност. Иска да даде пример на младите момичета, че всички мечти могат да се сбъднат, ако имаш желание и воля да ги преследваш.

„Влюбена съм в бързите скорости. Хобито ми е да участвам в състезания. Повечето от които благотворителни“, разкрива още Валери.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *