• пт. мар. 29th, 2024

Мисис Европейски съюз 2019 Яна Средкова започна бизнес с дизайнерски бижута

Най-красивата българка на Европейския континент започна бизнес с бижута. Новото начинание на Яна постави началото и на нов семеен бизнес, заедно с нейната дъщеря. Младата дама, която изучава успешно иконопис, се е захванала да изработва авторски бижута. Те са наистина специални, защото са направени с живи цветя и полускъпоценни камъни.

Яна е взела новото начинание на щерка си присърце и с радост помага за създаването на уникалните бижута. Тя споделя, че се изисква доста време и търпение, докато красивото бижу заблести върху шията на някоя дама. Освен че помага на дъщеря си, Яна продължава да развива и своя успешен бизнес с производство на безглутенови печива. От няколко години тя е собственик на марката за здравословно хранене „Green basket“ и прави най-вкусните торти за своите клиенти и приятели.

Яна е омъжена и е майка на три деца. Носител е на титлите „Мисис България Свят 2018“ и „Мисис Европейски съюз 2019“, както и на редица други престижни награди за развитие и благотворителност. Благодетел е на фондация „Искам бебе“. В момента Яна подготвя и първата си книга, която ще разказва истинската ѝ история по забавен начин, но също така ще съдържа и рецепти, които всеки може да си приготви сам.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *