• чт. апр. 18th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Модата идва в Бургас с ревюта и световен конкурс

ByПетър Ангелов

юли 6, 2022

Един от най-красивите градове в България – Бургас, ще бъде домакин на престижният световен конкурс „Mrs. Planet“, които ще бъде съпроводен от модни ревюта в един и същи ден.

Датата е 15 юли, а локацията ще бъде Културен дом на НХК, който бе обновен неотдавна. Стартът на събитието е 20:00 часа, където освен „Mrs. Planet“, ще се проведе и Burgas Summer Festival.

Световният гигант Swarovski ще бъде представен от участничките на „Мисис Бургас 2022“, които за втори път ще носят бижутата. Топ дизайнерът Мария Диомова ще представи новите си модели в ревюто.

Разбира се, претендентките от Филипините, Индия, Малайзия, Сингапур, Мексико, България ще се борят за една от най-престижните титли в света на модата, а именно „Mrs. Planet’. Кристина Стоянова, която оба овациите на „Мисис Бургас 2022“ достойно ще представя България на световният конкурс. Претендентките за короната на Mrs. Planet 2022 ще се потопят в лукса на хотел Royal Castle & Spa.

Освен победителка на конкурса Mrs. Planet 2022, ще бъде избрана и дама за “Лице на Hristina Cosmetics”, а всички участнички ще успеят да се докоснат до качествената козметика.

Местата за събитието са ограничени, затова, пишете на страницата на „Мисис Бургас“ във Facebook.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *