• пт. юли 12th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Морски господари – новата поредица на Discovery ви кани на експедиция с кораба Scenic Eclipse

ByПетър Ангелов

юли 4, 2023

Морски господари е епична, многопластова документална поредица от шест части, проследяваща ежедневните борби и чудеса на борда на приключенски пътнически кораб. Екипажът и гостите прекосяват континенти, пътуват от тропически води до пълни с ледени късове морета, гледки с природни чудеса, невероятна дива природа и опасни морски преходи. Новата документална поредица се излъчва по телевизионния канал Discovery.

Поредицата представя ключовите герои, които зрителите ще опознаят и на които ще се възхищават, като капитанът на Scenic Eclipse Ерван Льо Рузик, директорът на експедиционните операции Джейсън Флешър и вицепрезидентът на хотелските операции, готвачът Том Гьотер, които споделят предизвикателствата в реално време, за да създадат за гостите променящо живота им пътуване.  

Капитан Ерван Льо Рузик споделя: „Бях развълнуван, че ще мога да покажа страстта и ангажираността, с които работим на първия подобен плавателен съд. За много хора все още е много загадъчно как управляваме експедиционната яхта и сложността на това, което се случва на борда през цялото време на пътуването.
 
За мен да участвам в подобен проект е много скромно, но и много вълнуващо. Никой друг експедиционен кораб не предлага такова разнообразие и дълбочина на потапящите преживявания и изследваме заедно с нашите любознателни гости, търсещи приключения.“ – допълва директорът на експедиционните операции, Джейсън Флешър.

Вицепрезидентът по операциите в хотела, главният готвач Том Гьотер, споделя: „Страхотно е да покажем кулинарния аспект на Scenic Eclipse. Това е не само невероятен откривателски плавателен съд на глобална експедиция. Ние също така отвеждаме гостите на кулинарно пътешествие, за да изследват и разнообразието от кухни. Наистина съм щастлив, че имам възможността да представя моите готвачи на света и да покажа луксозния круиз в различна светлина.“

Докато епичното пътуване на Scenic Eclipse до Антарктида тръгва от Сан Диего, зрителите се запознават с основните герои на сериала преди първата експедиция до остров Жак Кусто, Мексико. Те се опитват да направят и първото нощно гмуркане с подводница с търговска цел в Уатулко, Мексико. В следващите епизоди, зрителите ще видят Джейсън и гостите се отправят на емоционален поход в Гватемала, Джед води мисия за добиване на какао в Салвадор, а Ерван се изправя срещу силни течения в Коста Рика. Както и още много предизвикателства, за да стигнат до момента, в който гостите стъпват на сушата за първи път в Антарктида, преди времето да промени плановете за Острова на пингвините и многобройните експедиции.

Нов епизод на Морски господари се излъчва всяка неделя от 21:00 часа по телевизионния канал Discovery.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *