• вт. апр. 23rd, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Над 10 000 000 гледания и серия от успехи за “А+Г=ВНЛ”

ByПетър Ангелов

дек. 29, 2021

Никой не е и съмнявал, че Галена и Азис ще представят проект, за който ще се говори дълго време. Това което не подозирахме обаче бе, че всъщност, двамата сложиха всичките си колеги в малкият си джоб.

Още с премиерата си, “А+Г=ВНЛ” буквално се превърна в най-гледаният музикален проект от България до момента. За 24 часа, гледаемостта на видеото в официалният канал на Галена в YouTube бе над 1 000 000 гледания.

Освен че видеото постави нов рекорд за най-гледана премиера, в много европейски държави, “А+Г=ВНЛ” заемаше челни позиции в класацията “Набиращи популярност” видеа в категория “Музика”, а в България, 20 дни по-късно, все още е неотстъпва лидерската позиция в портала за видеосподеляне.

Ако се опитаме да ви кажем колко пъти точно парчето се ротира в нощните заведения за една вечер, едва ли ще успеем, защото това наистина е най-желаната песен, която се пее с пълно гърло от присъстващите в клубовете.

Музикалните класации в престижни сайтове, както и странички в социалните мрежи биват оглавявани именно от колаборацията на Галена и Азис, която не просто даде заявка да се превърне в един от хитовете на сезона или годината, а ще бъде песен, която ще остане във времето.

Успехите обаче далеч не спират до тук – “А+Г=ВНЛ” заема първото място и в дигиталните платформи за слушане на музика като Apple Music, Spotify, Deezer, а в социалната мрежа TikTok, всяко второ видео е с част от песента. Във Facebook, видеото на Галена и Азис присъства на почти всеки профил, а в Instagram, сторитата на почитателите на попфолка са именно как слушат “А+Г=ВНЛ”.

Това сподели Галена на стори в социалната мрежа Instagram

Определено ставаме свидетели на нещо, което от години липсваше в попфолка, а именно стойностна песен, която да се пее от малки и големи и да накара всеки да се замисли за своята първа истинска любов. Нашият екип не се съмнява, че “А+Г=ВНЛ” не просто няма да спре със серията си от успехи, дори напротив – ще жъне още и още..

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *