Над 15 000 души се докоснаха до „Непоказаната история на България” като изгледаха късометражния филм от Facebook профила на Александър Стаменов. Очаквайте премиера на проекта и в YouTube на 1 юни от 9:00 часа.

Александър Стаменов е пример за един млад и амбициозен човек. Той е едва на 20 години, но въпреки това успя да развълнува и най-възрастните хора, които изгледаха проекта му „Непоказаната история на България”.

Във видеото младежът показа история, която е предавана „от уста на уста” в благоевградска област.

История, която знаят малцина до вчера, а днес благодарение на Александър до тези спомени и предания се докосват хиляди хора по цял свят.

Късометражният филм е под заглавие „Непоказаната история на България”, където в рамките на по-малко от 5 минути се сливаме с природата, историята и красотата на България.

Основната идея на видеото е да сподели културното наследство на региона, в който е роден авторът на „Непоказаната история на България”.

Екипът на Bgvipnews.eu пожелава още много успехи на Александър Стаменов и Ви представя видеото на „Непоказаната история на България” и очаквайте на 30 май /събота/ подкаст интервю с него на сайта www.diktofonmedia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *