• ср. апр. 24th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Над 15 000 души се докоснаха до „Непоказаната история на България” от Александър Стаменов!

ByПетър Ангелов

май 29, 2020

Над 15 000 души се докоснаха до „Непоказаната история на България” като изгледаха късометражния филм от Facebook профила на Александър Стаменов. Очаквайте премиера на проекта и в YouTube на 1 юни от 9:00 часа.

Александър Стаменов е пример за един млад и амбициозен човек. Той е едва на 20 години, но въпреки това успя да развълнува и най-възрастните хора, които изгледаха проекта му „Непоказаната история на България”.

Във видеото младежът показа история, която е предавана „от уста на уста” в благоевградска област.

История, която знаят малцина до вчера, а днес благодарение на Александър до тези спомени и предания се докосват хиляди хора по цял свят.

Късометражният филм е под заглавие „Непоказаната история на България”, където в рамките на по-малко от 5 минути се сливаме с природата, историята и красотата на България.

Основната идея на видеото е да сподели културното наследство на региона, в който е роден авторът на „Непоказаната история на България”.

Екипът на Bgvipnews.eu пожелава още много успехи на Александър Стаменов и Ви представя видеото на „Непоказаната история на България” и очаквайте на 30 май /събота/ подкаст интервю с него на сайта www.diktofonmedia.com

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *