• пт. мар. 29th, 2024

Най-голямото събитие в софийска област разтърси град Костинброд! VW club победи в първия ден на Луда Надпревара!

ByПетър Ангелов

юни 28, 2020

В първия ден от събитието хиляди зрители се насладиха на адреналина от първия ден на Луда Надпревара! Победителят от първия ден е Калин Цанев от клуба на VW, той надви в последната битка Димитър Дойчинов от Мегапартс с неговото Рено Меган.


Отново специално подготвени за Театъра на разрушението автомобили се блъскаха в зрелищни и епични битки. Различни марки ръмжаха в ритъма на ударите всеки с желанието да остане последен. Отново тази година имаше представител и на висшите сили в лицето на “Отчето”, който се би до последната здрава ламарина на своята катафалка, но уви, нямаше късмета да победи железния Опел на Янислав. Продължава култовото съперничество за това кой автомобил е най-здрав измежду германските марки BMW, Audi, Mercedes-Benz и Volkswagen, дали Ford и Opel, както и френските марки Renault, Citroen и Peugeot, или FIAT, предстои да видим. Дали Франкенщайн ще покаже за пореден път, че неговото БМВ е безсмъртно, ще проверим утре в битката първо на загубилите.


Между битките зрителите се насладиха на брутално каране на АТВ на две гуми, предни, задни, странични… просто уникални! За татковците, всички мами да не четат, лекичко на жаркото слънце уникалните мацки на Стрип.бг изплакнаха на бързо огромен джип и очите на мъжката аудитория!
Какви изненади сме ви приготвили за днес, не пропускайте най-зрелищното автомобилно шоу на годината – днес (неделя) точно в 16:00 часа в град Костинброд!

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *