НЕВЕНА ПЕЙКОВА И ТЕОДОР МИНКОВ ГОСТИ НА ГРАНД ПРИЗ ФИТНЕС НА ГОДИНАТА

 

Броени дни ни делят от първото издание на годишните награди Гранд Милениум Приз „Фитнес на годината“, което ще отличи най-добрите фитнеси в България в различни категории.

Фитнес и SPA център WORLDCLASS е сред претендентите за наградите и определено дава заявка да спечели една от наградите. Със своето разположение в полите на Витоша и едновременно непосредствена близост до идеалният център на София както и с модерният си SPA център, комплексът е предпочитано място от софиянци.

Друг претендент на титлата е Фитнес Арнолд в град Банкя, който е само на няколко километра от София. Редица популярни личности, които са фенове на фитнеса и не пропускат тренировка са негови редовни посетители.

Първи места ще бъдат раздадени в следните категории:

 • Дизайнерски фитнес
 • Иновативен фитнес
 • Фитнес на топ локации
 • Най добра фитнес верига
 • Най добра верига част от международен бранд
 • Най голям фитнес
 • Най добър фитнес бизнес клас
 • Най добър фитнес за дами и деца
 • Най добър фитнес треньорски екип и др.
  Водещи на събитието ще бъдат ивент мениджъра Николай Стоянов, както и познатият глас от Българско Национално Радио – Десислава Иванова. Водещите ще блестят на сцената, защото те ще греят в облекла на Ла Бонте и Андрюс.

Разбира се, какво е едно събитие без качествена музика? Именно за това, глас на сцената ще извият обичаната Невена Пейкова и Теодор. Двамата ще представят на събитието си и най-новите си музикални проекти, които да изпълнят на награждаването.

Но това далеч не е всичко.. Милениум Арт Ивент успя да предложи иновация и да включи в програмата на събитието „Мис Милениум Фитнес“ и „Мистър Милениум Фитнес“.

Журито ще бъде от професионални фитнес познавачи, а надпреварата ще бъде повече от ожесточена. Ще бъдат задавани забранени въпроси, така че – очаквайте неочакването.

Победителите ще получат ваучер на стойност 1500 лв за посещение на международното фитнес изложение ФИБО в Германия. Там, те ще могат да се представят пред рекламни агенти, които търсят нови лица за реклама.

Датата на събитието е 30 октомври, а локацията е Гранд Хотел Милениум. Наградите се организират от Милениум Арт Ивент.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!