• чт. апр. 18th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Новата „Лейди България“ Татяна Иванова взриви мрежата с иронично послание към политиците (СНИМКИ)

Дни след като спечели короната от конкурса „Лейди България“, Татяна Иванова се превърна в интернет сензация.

Миската сподели закачлив фотос, на който позира с короната и лентата „Лейди България”, а в ръката си държи надпис:  „Не може миските ни да са по –умни от министрите“, а снимката е съпроводена от надписа: “корони over каскети”.

Само за няколко часа фотосът обиколи най-големите групи във фейсбук и събра над 100 000 лайка. Разбира се, не липсваха и злобни коментари, които Татяна подминава с усмивка, споделяйки, че ироничното й послание не е било разбрано от всички.

Няколко дни по-късно Татяна сподели нова снимка с надпис: „Красотата може да е пагубна, ако не се употребява правилно. Властта също“.

Множеството подкрепя Татяна за нестандартно изразената й гражданска позиция и цветното петно, което остави с нея в историята на протестите срещу Бойко Борисов и Иван Гешев.

Татяна е само на 32 години, но вече има сериозен опит в бизнеса.  Красавицата дели времето си между офиса и дома, в който се грижи за тригодишната си дъщеря Ивон.

На 9 юли Татяна грабна короната „Лейди България“. Критериите в него са момичетата да бъдат успешни и развили се в това, с което искат да се занимават.

Татяна Иванова е родена в Пловдив. Завършила е журналистика, но засега тя е само нейно хоби. Днес умело носи много дини под една мишница. Татяна е официален представител на световно известна гръцка марка бельо Med – за България, Сърбия, Гърция.

Справя се успешно и с редица други неща и в ефира на bTV сподели, че не й остава никакво свободно време.  Занимавала се е с мода, но кариерата й на модел отдавна е в миналото.

В предаването „Преди обед“ тя разказа, че е участвала в конкурса „Лейди България“, защото е привлечена от кампанията “От любов към теб“, посветена на жените, които страдат от рак на гърдата. Приема присърце кампанията и с нетърпение очаква отпадането на мерките, за да може да организира събития, с които да бъде полезна на това хуманно начинание.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *