• чт. мар. 28th, 2024

Ново начало за мисис България Яна средкова със стартиране годината на Бика

ByПетър Ангелов

фев. 15, 2021

Яна Средкова „Мисис България Свят“ и „Мисис Европейски Съюз“ печели титлите си с деликатност, чар и класа, формирани от пътя й до тук.

Като майка на три деца, тя сподели че държи на личния пример и се застъпва за благородни каузи, прокламиращи любов и човечност. Госпожа Средкова, управлява и собствен бизнес в сферата на здравословното и балансирано хранене. Позната е в средите със завидните си кулинарни умения и изготвянето на специални хранителни режими, с които поддържа перфектна форма, визия и усмивка.

Дейността на Детска модна Агенция мини супер моделс е насочена към откриване на талантливи хора в България, обучението им и реализирането им на снимачната площадка.


В продължение на два месеца проведохме национални кастинги в 7 града на България, и за пореден път се убедихме че родината ни е пълна с талантливи деца. За нас бе много емоционално и интересно, тъй като от 2017 год. Не сме давали шанс на нови лица. Работихме с наши деца- модели в различни рекламни проекти и разработвахме нашата нова концепция- “Малките модели на България”, заедно с колеги и партньори от “Кино академия за таланти”. Този съвместен проект дава възможност на децата да бъдат обучени не само на поведение по време на фотосесии и дефилета, но и на актьорско майсторство пред камера.


След оспорвани обсъждания избрахме най-тарантливите от тях и им дадохме възможност да се включат в специалното ни обучение. Нашият голям експертен екип има амбицията да даде своите опит и знания на възпитаниците ни не само във вътрешните ни продукции, но и във всичко, което се появява на българския кинопазар.


Чрез развитието на тяхното креативно мислене, на което се базира и програмата и способностите им вярваме че ще допринесем за изграждането на нови и всестранно развити личности.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *