• чт. май 30th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Ново начало за мисис България Яна средкова със стартиране годината на Бика

ByПетър Ангелов

фев. 15, 2021

Яна Средкова „Мисис България Свят“ и „Мисис Европейски Съюз“ печели титлите си с деликатност, чар и класа, формирани от пътя й до тук.

Като майка на три деца, тя сподели че държи на личния пример и се застъпва за благородни каузи, прокламиращи любов и човечност. Госпожа Средкова, управлява и собствен бизнес в сферата на здравословното и балансирано хранене. Позната е в средите със завидните си кулинарни умения и изготвянето на специални хранителни режими, с които поддържа перфектна форма, визия и усмивка.

Дейността на Детска модна Агенция мини супер моделс е насочена към откриване на талантливи хора в България, обучението им и реализирането им на снимачната площадка.


В продължение на два месеца проведохме национални кастинги в 7 града на България, и за пореден път се убедихме че родината ни е пълна с талантливи деца. За нас бе много емоционално и интересно, тъй като от 2017 год. Не сме давали шанс на нови лица. Работихме с наши деца- модели в различни рекламни проекти и разработвахме нашата нова концепция- “Малките модели на България”, заедно с колеги и партньори от “Кино академия за таланти”. Този съвместен проект дава възможност на децата да бъдат обучени не само на поведение по време на фотосесии и дефилета, но и на актьорско майсторство пред камера.


След оспорвани обсъждания избрахме най-тарантливите от тях и им дадохме възможност да се включат в специалното ни обучение. Нашият голям експертен екип има амбицията да даде своите опит и знания на възпитаниците ни не само във вътрешните ни продукции, но и във всичко, което се появява на българския кинопазар.


Чрез развитието на тяхното креативно мислене, на което се базира и програмата и способностите им вярваме че ще допринесем за изграждането на нови и всестранно развити личности.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *