• пт. мар. 29th, 2024

ОБНОВЕНА /Изненадващо! Силвър прекратява публичните си изяви.

ByПетър Ангелов

юни 22, 2021

Силвестър Матеев-Силвър е взел решение да сложи край на упубличните си изяви

Музикалният продуцент и попфолк изпълнител слага край на изявите си. Това стана ясно днес, когато от екипа на Силвър написаха публикация в официалните профили на изпълнителя в социалните мрежи.

Скъпи приятели,
информираме Ви, че за неопределен период от време, Силвър прекратява своите публични изяви, но не и музикалната си кариера.“ – гласи публикацията.

Неочакваната новина дойде като гръм от ясно небе за феновете на Силвър, предвид факта, че летният сезон е най-силният за изпълнителят и групата му, като цяло. За момента не става ясна причината за прекратяването на клубните участия на звездата. От приближени на Силвър обаче тръгна слух, че Маниака е предприел тази крачка поради лични причини, които до момента не биват обявени публично. От лейбъла на композитора запазват мълчание до момента, като въпросите на тази тема биват любезно отклонявани от пресцентъра.

Любопитен факт е, че Силвър е деактивирал всичките си публикации в социалната мрежа Instagram, което породи много въпроси в меломаните.. Оставена е една единствена публикация, която е с прессъобщението.

https://www.instagram.com/p/CQafZv8BV00/?utm_medium=copy_link

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *