• чт. апр. 18th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Дует EXPOSE с ексклузивен live тази събота

ByПетър Ангелов

мар. 12, 2021

И тази събота няма да скучаете, защото приятелите от 888 Taste Show Asian Cuisine са се погрижили за вашето добро настроение. Очаква Ви вкусна храна, любими песни и още нещо.. Точно в 19:00 часа, не пропускайте live участието на дует EXPOSE, а водещ ще бъде медийният експерт, г-н Атанас Лазаров.

EXPOSE с песен за всички, намерили сили да вдигнат глава и погледнат към звездите

Спортен Център Пулев, цирк „Колозеум“ и стадион „Българска армия“ отдават пространство за снимките на клипа

Фантастичната грация Невяна Владинова, непримиримите момчета на Деян Топалски, Марин Романов- клоунът, който знае 6 езика, но използва международния на смеха, скандалната красота на драг куин Соларис, детайлното майсторството на режисьора Станислав Христов,перфектният музикант и композитор Щерион Пилидов,визуалните магьосници Цецо Андреев и Момчил Спасов, повелителят на звука Магомед Алиев- Мага, подкрепата на Спортен Център Пулев и целевата помощ от Национален фонд „Култура“ …

Целият този екип, вдъхновен от идеята на EXPOSE, създава “Не се предавам“

Не се предавам

YOUTUBE

„Едва ли има човек, едва ли има бизнес, който да не езасегнат от това, което се случи в последната година- разказва Цвети от EXPOSE- Но хората на изкуството, сякаш са в най-патовата ситуация. За това сме изключително благодарни на всички, останали с нас в създаването на тази песен, в която буквално изляхме душата си …И с която искаме да кажем, че точно сега, когато сме паднали, трябва да намерим сили отново да станем, да погледнем напред и да продължим“- допълва Светльо.

Видеото към песента се развива в три локации, под вещото ръководство на Станислав Христов. Уговорката за съвместна работа с него е от години, но популярният режисьор, на когото разчитат куп звезди, телевизионни предавания и продукции, трудно намира свободно време в графикa си. В началото на ноември обаче, след като чува демото на песента, „разчиства“ няколко работни дни и се захваща да изгради достойна визия за въздействащите текст и мелодия.

Към идеята се присъединява и изключителната Невяна Владинова, дни преди да стане втори вицепрезидент на БФХГ. За „Не се предавам“ очарователната грация се снима с медалите от активната си спортна кариера, а нейните кадри, като противовес с нежното излъчване се случват там, където се кове грубата мъжка сила- в Спортен Център Пулев, освободен специално за снимките.

Основната част от действието се пренася и към арената на цирк „Колозеум“, с артисти „на ръба“, останали без представления и любимата си публика. Тъга има в очите на клоуна, докато рисува лицето си, за да може да го „изкриви“ в усмивка. „Ако искаш да станеш клоун, бъди готов да преглътнеш много горчилка.”- казва Марин Романов, който, завършвайки единственото в Европа цирково училище в Москва, едва ли си е представял, че толкова дълго няма да чува детски смях под шапитото. Но и той е уверен в посланието, което носи „Не се предавам“ и е готов всеки ден да слага грим и преглъща горчилката от празната зала, до момента, в който тя отново се изпълни с аплодисменти.

„ А може би „целият този цирк“ около пандемията дойде, за да ни научи без колко и какво можем, но безКОГО не можем- споделят Цвети и Светльо от EXPOSE- защото, докато любимите ни хора са до нас, докато има заради кого да пеем и кого да обичаме, тогава със сигурност може да кажем, както се пее в песента: Не съжалявам! Напред продължавам! И падам, и ставам, и пак продължавам!“

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *