• чт. мар. 28th, 2024

От МАГАМА: Слънчевите цветове са част от новата палитра на Kadiffe (Снимки)

ByПетър Ангелов

окт. 10, 2022

Колелото на сезоните се върти и през есента природата обновява своята премяна. От наситени зелени нюанси прелива до огнени багри. И докато тази преливка ни впечатлява слънцето озарява тези забележителни гледки. Точно слънцето и слънчевите лъчи карат градусите на настроението и емоциите да се вдигат все повече и повече!

На слънчевите цветове залага и българският бранд професионална боя за коса #Kadiffe в новата си колекция руси нюанси! От златисти чисти тонове до пепелно графитни или смразяващо ледени! Който и от тях да изберете, русите нюанси ще паснат идеално за новият сезон!

Златото е символ на лукс и разкош и е идеалният аксесоар за всяка дама през есента! Комбинацията с цветни връхни палта или любима дамска чанта в тревисто зелено, бургунди или нощно небе ще кара косата ви да блести още по-силно!

Дамите предпочитащи опушените цветове, които са тренд този сезон имат идеалната възможност да опитат два от новите нюансите на #Kadiffe! Ледено русо или графитено ще станат вашите цветове, без които не може да продължите денят си! Пепелните тонове са предпочитани от дамите с по-светъл тен и дават истинско очарование на кралски особи.

Любим момент на красавиците в златисто ще е изборът от топло злато, бял шоколад, шампанско или карамел на сметанова основа. Като истински сладкиш ще си оближете пръстите и ще жадувате за още красиви моменти с цветовете на #Kadiffe! Тези топли нюанси изпъкват на дами с тен, които слънцето нежо е докоснало кожата през лятото. Комбинациите от нюанси са задължителни. Това ще направи вашата прическа по-релефна, ще има повече дълбочина на цвета и повече блясък, който отразява светлината.

Студени и топли нюанси в едно или допълващи се тонове могат да подчертаят вашата индивидуалност и да поставят своя знак за уникалност.

Потопете се в лукса на изживяването с новите 7 златисти цвята на #Kadiffe. Боите за коса на #Kadiffe са с ниско амонячно съдържание, с охлаждащ ментов елемент и богато арганово масло, което подхранва косъма още по време на самото боядисване! Благодарение на изключителните си съставки това луксозно масло ще накара косата ви да заблести, да бъде здрава и с дълготраен златист нюанс, за който всяка звезда може да мечтае!

Новите цветове на #Kadiffe ще откриете във фризьорските салони.
Професионалните продукти #Kadiffe ще намерите във физическите магазини:
София Дамян Груев 46 0898777740

София Патриарх Евтимий 51 0898778137
София  Солунска 23 0898770058

magama-shop.com
magama.org

#kadiffe #kadiffehaircolor #боязакосаKadiffe #blondehair #blonde #блондинки

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *