• чт. апр. 18th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

От МАГАМА: 3 топ продукта за 100% блясък и красота на косата (Снимки)

ByПетър Ангелов

сеп. 30, 2022

Захладня, чадъра стана ежедневен аксесоар и приликата с Лондонското време е налична. Не може да скрием, че тъгуваме за топлото слънце, но всеки сезон си има и своя чар. Сега се събираме повече у дома, на топло, на семейна вечеря или игри. И ако сме сменили мястото за нашите забавления, то това не е така с мястото за грижата за красивият ни външен вид. Ние от салон Магама ще ви споделим в следващите редове как лесно и без много суета да имате страхотна прическа и искушаващо красива коса.

През есента всяко нещо има нужда от обновяване. Грижим се за здравето си, приемаме повече витамини, за да подсилим организма си и да бъдем готови за по-студените зимни периоди. Така и за косата е нужно да обърнем повече внимание. Често смяната на сезоните се характеризира с поява на косопад и накъсване на косата. При всички положения трябва да се вземат навременни мерки. Третиране на косата с подходящите шампоани и лосиони могат да помогнат много бързо. В салона използваме Ice cool шампоан на #Kadiffe, който действа точно на такъв тип проблеми, засилен косопад или пърхот. Подходящ е за използване и при себореен дерматит или алопеция. Благодарение на високото pH и ментол шампоанът излющва кожата, което й позволява да се обнови и да имате чист и успокоен скалп.

Когато косата се накъсва в краищата или по дължина това е знак, че има спешна нужда от масла и витамини. Когато приемате хранителни добавки косата се храни от вътре на вън, но отнема повече време, за да се постигне натрупване на тези вещества. Това може да се постигне и с качествени продукти, които да доставят точно тези елементи на правилните места в косъма. Терапия #Kadiffe ви дава цялостната грижа, заздравява косъма, уплътнява и запълва липсващите елементи в него! Истинско вълшебство за косата, след което тя е отново с неустоим блясък и мекота! Терапията се извършва в 3 стъпки:
На първо място косата се измива добре, за да се отвори косъма и да се отстранят всички наслоявания и замърсявания натрупани в косъма. Това дава най-добрата основа за последващо действие. Стъпка 2 от терапията е нанасяне на Възстановяваща маска #Kadiffe с Провитамин B5. Благодарение на него, косъма се хидратира добре, става по-гъвкав и това му дава силата да блести, а аргановото масло се грижи за невероятната мекота, която прави косата толкова нежна на допир.

Завършваме ритуала с Балсам #Kadiffe, който затваря косъма и благодарение на това важните вещества се запечатват вътре в него.

Сигурни сме, че тези 2 невероятни по своята същност продукта ще направят косата ви красива! Но ние ще си спазим обещанието и ще ви разкрием 3-ти продукт, който има също толкова мощна сила да направи косата здрава и блестяща. За него се носят легенди, дори го наричат течно злато, поради красивия златист цвят, а аромата е пленяващ. Това е безценното Арганово масло, което има своите тайни свойства да прониква в клетките и корените и да възвръща естествения блясък на косата. То има чудесни укрепващи свойства, които са много полезни, ако обичате да си правите прическа за всеки повод или имате навика да изправяте косата си всяка сутрин или да я оформяте със сешоар всеки ден. Увреждането, което й причинявате ще я направи суха и с цъфтящи краища. Аргановото масло хидратира косата по естествен път, подхранва я и съдържа витамин Е, който ще помогне за нейното възстановяване и обновяване.
Тази мощна тройна комбинация ще направи косата ви страхотна във всяка форма и цвят.

Ние сме до вас във всяка стъпка от грижата за вашата коса. Доверете се на нашите професионалисти!
Запишете си час за божествено красива коса на 0898777740.

Професионалните продукти #Kadiffe ще намерите във физическите ни магазини:
София Дамян Груев 46 0898777740

София Патриарх Евтимий 51 0898778137
София  Солунска 23 0898770058

Повече за продуктите на #Kadiffe може да видите на Magama-shop.com или Magama.org

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *