• сб. апр. 20th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Още нямаш подарък за празниците? Виж няколко предложения тук

ByПетър Ангелов

дек. 24, 2022

Ако все още не си избрал с какво да зарадваш себе си или близък човек за празниците, не се притеснявай, ние имаме решешение на проблема.

Предлагаме ти няколко интересни варианта, с които няма как да не зарадваш любим човек.

БИЛЕТ ЗА СЪБИТИЕ

Разгледай офертите за предстоящи събития тук, а ние ти гарантираме че има събития от всякакъв характер, буквално за всеки. ЛИНК

РЕГИСТРАЦИЯ С БОНУС В REVOLUT

Ако все още нямаш Revolut или не си чул за суперприложението, то време е да влезеш в крак с новото време и да се присъединиш към британската компания, която все повече и повече навлиза в Европа и се превръша в тотален хит. Е,сега има и бонус при регистрация. ЛИНК (можеш да споделиш линка с приятели)

ОСИНОВЯВАНЕ НА ЖИВОТНО ОТ ПРИЮТ

Едно от най-хубавите неща, които може да направи човек е да осинови бездомно животно или такова от приют. Със сигурност ще си спечелите приятел за цял живот, а и е доказано че животните намалят риска от депресия.

ПОЧИВКА В ЛУКСОЗЕН ХОТЕЛ

Всеки човек има нужса от почивка и никой не би отказал да се поглези с няколконпочивни дни. Именно затова, нашият екип може да ви препоръча почивка в хотели като Grand Hotel Bansko, Grand Hotel Therme, а през лятото Grand Hotel Sveti Vlas ще бъде вашата локация. Със сигурност тези хотели ще допаднат на всеки, защото се отличават с облужване на най-висоно ниво, изобилие от вкусна храна, невероятно спа изживяване, както и ще се потопите в комфорта и лукса, които предлагат.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *