• чт. мар. 28th, 2024

Памбос стартира група за начинаещи от 12 септември

ByПетър Ангелов

сеп. 9, 2022

Въпреки че лятото отмина и есента настъпва с пълна сила, ето че септември месец ще бъде абсолютно незабравим, защото от екипа на Лос Памбос обявиха че имат група от начинаещи танцьори, които ще се докоснат до магията на латино танците.

Стартът на новата група е на 12 септември и всички новозаписали се могат да са сигурни в едно – нивата на стреса ще намалеят, а хормонът на щастието ще се повиши. Групата ще бъде водена от самият Pambos Agapiou и неговите прелестни асистенки, с които бързо ще успеете да напреднете и от начинаещи, ще се прехвърлите в група за напреднали.

Танците са един от методите, с които всеки може да разпусне след работен ден и да се зареди с позитивни емоции.

От 12 септември, групата за начинаещи танцьори стартира всеки понеделник и сряда от 18:30 часа, а локацията е Pambos Dancing Center на площад „Гарибалди“ 2. Месечната карта за месец септември е на стойност 40 лева, а за учащи и студенти има специална отстъпка, с която картата става 30 лева. Приемат се и карти Мултиспорт.

Капацитета на залата е ограничен, затова ако имате желание, обадете се на телефон +359888354771 и посетете www.pambos.info за повече подробности.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *