Пандемията не успя да спре набиращият инерция Герински

 

Младата рап надежда от град Симитли – Марио Герински съвсем скоро ще зарадва почиттелите си с нов музикален проект.

Текстът на песента е насочен именно към онези, които са съветвали ипълнителят да св откаже от музиката и да се захване с нещо истински сериозно. Насочен е още и към онези, които бездействат, а очакват резултати. В текста ще се припознаят и хора, които се оплакват че нямат финансова възможност, но всъщност, дават последните си средства за забранени субстанции и вещества. Тематиката на текста обхваща и проблема на съвремието, в който всеки демонстрира висок стандарт, какъвто всъщност няма. Марио цитира друг изпълнител, който е казвал “За всеки по нещо и нищо конкретно!”.

Видеоклипът ще бъде по-семпъл, това е решението на изпълнителят. За видеото, Марио споделя че е използвал личният си автомобил, клипът е сниман в родният му град Симитли. Във видеото ще видите най-добрият приятел на Марио, който участва и с автомобила си, както и четириног участник – “дружелюбен” каракачанец, който е кучето на изпълнителят.

Снимки вижте тук:

Работното заглавие на проекта е “Откакто”, но все още не е ясно дали ще остане така до премиерата на проекта. Марио се чуди дали да разпредели проекта към първият си музикален албум “Rap Attack”. Именно затова са и колебанията на певеца, защото ако песента бъде разпределена в албума, то проекта ще носи заглавието “Rap Attack 12”.

Нямаме търпение за новият проект на изпълнителят, който съвсем скоро ще направи своята премиера.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!