• пн. юли 15th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Пандемията осуети планувано турне на Нелина в Америка

Пандемията безспорно удари жестоко по всички в музикалния бизнес, но едва сега разбираме какви неприятности са сполетели Нелина. 

Певицата е планувала турне в Америка през май месец и дори имала виза, когато изведнъж китайският вирус засегна целия свят и спря нормалното съществуване на целия народ, а хората на изкуството бяха принудени да не работят и да останат без доходи.

„За май месец планирах турне в Америка, но заради пандемията отпадна. Имах виза за този период и затвориха всичко. Така е било писано, не се ядосвам. Не съжалявам за минали неща, така е трябвало да стане“, признава едва сега Нелина, която по традиция винаги избягва да се жалва за несполуките в личен или професионален план.

Това щеше да бъде пето турне на Нелина в Америка, като предишните й се получиха много добре и сънародниците ни зад океана още помнят горещите срещи с любимката си.

Наскоро нейният син Кристиян навърши 17 години и отпразнувал празника си с най-близките си приятели. „Все по-професионално играе футбол, иска да става футболен мениджър, тъй като такъв му е профилът в училище. Има мерак от много години, голям е вече и където си реши. И аз на неговите години си имах мерак за някои неща и никой не беше в състояние да ме спре. Така че по-добре да не се съпротивлявам“, споделя изпълнителката на „Добре, че вали“.

Оказва се, че неговите приятели са големи фенове на изпълнителката и то на попфолк парчетата й. „Неговите приятели много ме харесват и непрекъснато го питат кога ще направя един нов „Бял мерцедес“. Компанията му слуша такава музика. Наскоро бяхме на рожден ден на наши близки приятели, имаше негови съученици, но той беше на футболен мач и щеше да се сцепи през гърба от яд, че не може да присъства. Неговите съученици се кефиха най-много на „Бял мерцедес“, смее се Нелина.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *