• пт. мар. 29th, 2024

Петя очарова меломаните с „В твоя стил“

ByПетър Ангелов

фев. 23, 2021

Петя е новата музикална звезда в поп-фолк жанра. Името ѝ и видеата ѝ нашумяха, около кавър версиите на „Звезда“ на Павел в TikTok и YouTube. Ето че не след дълго, Петя представи и първият си музикален проект.

Първият проект на Петя, впечатлява от първо слушане и гледане. Песента е страхотна, докосваща и адмирации за това, че не е стартирала комерсиално като всички, а залага на собствен стил. Видеоклипът направи своята музикална премиера в YouTube канала на Петя, а към днешна дата се радва на голям успех.

„В твоя стил“ е проект, който е продуциран от Георги Флоров. Всъщност, Георги Флоров е успешен PR и собственик на агенция за статисти „Флоров G“. Ето обаче, че ще го виждаме занапред и в ролята на продуцент. И ако съдим по направата на „В твоя стил“, определено г-н Георги Флоров ще бъде успешен.

Какво можем да кажем за Петя? Тя е толкова красива, естествена и нежна.. Талантът ѝ няма да го коментираме, той е повече от очевиден. Отново адмирации за това, че не е заложила на комерсиално звучене, комерсиална визия или текст. Петя очарова меломаните именно с това, че е различна, че е себе си и ще си пробие път до голямата сцена по най-правилният начин.

Музиката и аранжимента са дело на Питър Райнов. Текстът на „Твоя стил“ е поверен на Саранди, Кирил Атанасов и Пепо. Режисьор на видеото е Красимир Николов – Stambini. За гримът се е погрижил Цецо Андреев, а косите са поверени на Теодор Малинин. Стайлингът е поверен на Димитър Комунов.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *