• сб. апр. 20th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Преслава отвя конкуренцията с „В твоето легло“

ByПетър Ангелов

май 6, 2021

Новото музикално предложение на мегазвездата на музикална компания „Пайнер“, направи своята премиера преди няколко дни, а вече се радва на над 1 500 000 преглеждания в YouTube.

„В твоето легло“ е заглавието на новият проект на Преслава и определено предизвика огромен интерес. Меломаните определят „В твоето легло“ като един от тоталните хитове на 2021 година. Всъщност, те са впечатлени както от визиите на певицата, така и от музиката, текста, изпяването и ефектният видеоклип.

Преслава може да се похвали с огромна фенска аудитория и при всяка една музикална премиера, те се вълнуват и оценяват проектите ѝ изключително високо. Такъв и е случаят с „В твоето легло“ – проект, който тепърва набира скорост и ако съдим по успеха му за седмица, това не просто ще бъде тотален хит, а има потенциалът да се превърне в песен на годината.

За музиката и аранжимента на „В твоето легло“, Преслава се е доверила на хитмейкъра Даниел Ганев. Текстът е написан от Анастасия Мавродиева и Росен Димитров. Режисьор на видеоклипа е Виктор Антонов – Рик. Фотосесията към видеоклипа, изпълнителката реализира с фотографа Георги Малев.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *