• ср. мар. 27th, 2024

Преслава представя „В твоето легло“ на 29 април

ByПетър Ангелов

апр. 24, 2021

Мегазвездата на фирма „Пайнер“ и телевизия „Планета“ – Преслава, съвсем скоро ще зарадва многобройните си почитатели с нов проект.

В социалните си мрежи, певицата сподели публикация, която меломаните очакваха с огромно нетърпение. На кадъра, виждаме Преслава изключително красива и леко провокативна, а за дозата провокация допринася и заглавието на предстоящия проект, а именно „В твоето легло“.

От публикацията става ясно също, къде и кога ще бъде премиерата, която ще се състои в YouTube канала на изпълнителката с над 100 000 абоната на 29 април, точно в 18:00 часа. Час по-късно, проектът ще се завърти и в ефира на телевизия „Планета“, а в 21:00 часа, ще направи премиера и в ефира на телевизия „Planeta 4K“.

Последният проект на певицата бе „Беден в сърцето“, който направи своята премиера на 19 юни, миналата година. На 7 декември отново миналата година, Преслава представи изключително ефектен Mashup, който завладя феновете. Не бе голяма изненадата, когато на 4 януари тази година, премиера направи и вторият Mashup на любимата певица на хиляди българи.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *