• вт. юни 25th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

ПУСНАХА В ПРОДАЖБА БИЛЕТИТЕ ЗА КОНЦЕРТА НА СОФИ МАРИНОВА

От днес, 8 април, билетите за концерта Софи маринова 25 години на сцена, са вече в продажба и се очаква да се изкупят за отрицателно време.

Новината за концерта предизвика вълна от положителни коментари, които споделят че нямат търпение да дойде момента, в който ще се насладят на своята любимка на голямата сцена.

КУПИ БИЛЕТ ОТ ТУК

Най-обичаната и талантлива певица в България, безспорно е Софи Маринова. Още от началото на кариерата си, Софи е представяла само тотални хитове, a сега, близо 25 години по-късно, многобройните ѝ почитатели ще могат да се насладят на любимата си изпълнителка на голямата сцена.

През 2022 година, Софи Маринова отбелязва 25 успешни години на музикалната сцена и ще зарадва феновете си с концерт в София, Арена Армеец на 8 октомври от 20:00 часа. Събитието е организирано от Ку-ку бенд и телевизия 7/8, а музикален продуцент е Евгени Димитров – Маестрото.

Участие в концерт-спектакъла ще вземат и колеги на Софи Маринова, сред които Преслава, Устата, Теодосий Спасов и други, които ще бъдат изненада.

Билетите за концерта на Софи Маринова в зала Арена Армеец ще бъдат в продажба от 8 април.

Не пропускайте събитието на годината, както почитателите на попфолк жанра и на ангелогласната Софи Маринова го определиха. Ще чуете както актуални хитове, така и такива от добрите стари времена.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *