Първото парти на открито на „Night Club The Moon“ ще бъде на „Rio 2 Bar & Pool“

 

Край на дългото чакане! Първото събитие на открито на любимият ни „Night Club The Moon“ вече е факт!

Тази събота на 23 Май, ще станем свидетели на първото по рода си събитие на открито на хитовият „Night Club The Moon“. След малко над два месеца без партита, благоевградчани и посетителите на клуба ще имат уникалната възможност да се забавляват под открито небе с любимият си клуб!

Локацията на събитието ще бъде „Rio 2 Bar & Pool“ – доказано най-доброто място за плаж и забавление.

View this post on Instagram

💢 Моментът настъпи! Първото събитие на Night Club – The MOON НА ОТКРИТО е вече тук и очаква първите си парти приключенци! • 💢 Летен полъх в косите, душевна наслада от чистия въздух, щипка удоволствие в чашите и огромни дози положителни изживявания – това е само част от специалния коктейл емоции, който сме ви забъркали! • 💢 С внимание към всеки детайл, екипът ни се постара както да прехвърли почти максимално цялостното изживяване от едно парти на плажа, така и да спазим всички изисквания и мерки за провеждане на такова събитие. • 💢 Датата е 23 май /събота/, мястото е прекрасния Rio 2 Bar & Pool, а началото е 22:00ч.! • 💢 Побързайте и направете своята резервация! МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ! • 💢 Призоваваме предварително всеки да бъде отговорен както към себе си, така и към околните и да спазва всички правила и препоръки!

A post shared by Night Club – The MOON (@night_club_the_moon) on

Нека заедно старираме летният сезон и се потопим в атмосферата и магията на „Night Club The Moon“ и „Rio 2 Bar & Pool“. Местата са ограничени, така че побързайте и позвънете на 0887 35 35 25 и запазете вашите местенца. Очаква ни наистина нещо уникално! Разбира се, спазени са всички мерки и изисквания за провеждане на събитие от такъв характер.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *