• пн. юли 15th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

РАЗГАДАВАМЕ МИСТЕРИЯТА НА ЕНКАНТО С НОВИЯ ТРЕЙЛЪР НА ПРИКАЗНАТА АНИМАЦИЯ НА ДИСНИ

ByПетър Ангелов

окт. 4, 2021

„Дори в най-дълбокия мрак има светлина.“

На 26 ноември Енканто ще ни запознае с магическото семейство Мадригал и с единствения член на фамилията, лишен от специални дарби – Мирабел, които ще ни разкрият, че да си обикновен е най-необикновеното нещо. Новият трейлър на филма ни потапя още по-дълбоко в уникалната атмосфера на вълшебната история, разкривайки невероятната визуална красота, тематичното разнообразие и необикновените герои на юбилейната, 60-та пълнометражна анимация на Дисни, която обещава на зрителите приказно пътешествие в стила на най-големите и обичани класики на студиото.

Чувствали ли сте се чужд или не на място в собственото си семейство? Колко добре познаваме най-близките си? А колко добре познаваме себе си? Това са само част от въпросите, чиито отговори ще открием в Енканто. Режисьорът и сценарист Джаред Буш споделя: филмът е за това как хората, които са ни най-близки, особено членовете на семейството ни, не винаги виждат нашата истинска същност или не ни разбират напълно. И обратното, как по много причини не се разкриваме напълно пред хората, които обичаме. Нашата история показва как един член на голяма фамилия, който се чувства най-малко забелязван, се научава да вижда истински цялото си семейство, а, в крайна сметка, и себе си.

Изпълнен с много настроение, музика и цветове, Енканто ще ни срещне с различна и пленяваща култура и с герои, колкото различни, толкова и познати. Защото без значение къде се намираме по света, всички семейства си приличат. И вярваме или не, магията е навсякъде около нас, само трябва да я потърсим.

Далеч във величествените планини на Колумбия има едно чудно и очарователно място, наречено Енканто. Магията на Енканто е благословила всички деца в невероятното семейство Мадригал с уникални дарби. Всички деца, освен едно – 15-годишната Мирабел. Макар и лишена от специални способности, Мирабел не спира да се бори за това, в което вярва, и копнее за нещо повече в живота. И когато магията, която обгръща Енканто, е заплашена да изчезне, най-обикновеният член на най-необикновената фамилия Мадригал се оказва последната надежда за спасение.

Режисьори на Енканто са Байрън Хауърд (Зоотрополис, Рапунцел и разбойникът) и Джаред Буш (Зоотрополис, Смелата Ваяна), който е и сценарист заедно със сърежисьорката на филма Чарис Кастро Смит (The Death of Eva Sofia Valdez). Продуценти са Кларк Спенсър и Ивет Мерино, а автор на оригиналната музика е Лин-Мануел Миранда (Хамилтън, Смелата Ваяна).

Вълшебният свят на Енканто ни завладява от 26 ноември само в кината.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *