Роксана: През последните 10 години бях заобиколена от лицемери!

 

Балканската звезда Роксана хвърли в смут многобройните си почитатели и последователи в социалните мрежи с изказване, което отприщи вълна от коментари и предложения, кого ли визира с тези откровения.

https://www.instagram.com/p/CbkouU3DOjA/?utm_medium=copy_link

„Колко лицемери ме заобикалят последните 10 години не е истина!!! Бъдете така любезни да напуснете живота миии защото се чувствам прекрасно без вас!!!“

Думите на Роксана определено са доста силни, а каква е причината и за кого се отнасят, можем само да гадаем и да се надяваме всичко да бъде наред.

Друга новина около Роксана обаче докара многобройните ѝ почитатели до тотална еуфория, защото певицата тръгва на турне в Европа. Точно така, Роксана ще гостува в 10 европейски градове, а българите живеещи зад граница и международните ѝ фенове ще могат да се насладят на гостуването на своята любимка. Очакват ги много хитове изпяти абсолютно на живо и незабравим купон.

https://www.instagram.com/tv/Cbjy_5pjXSu/?utm_medium=copy_link

Припомняме ви, че Роксана ударно атакува и сръбската сцена с проектите си „Kazna“ с Ваня Лакатош, „Kraljica“ и „Zidovi“, които се радват на огромен интерес от тамошните меломани. Дали, кога и с какво Роксана ще ги изненада, предстои да разберем.

Снимка: Иван Стефанов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!