• сб. апр. 20th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Роксана: „Разведени“ е абсолютен хит! Предизвика дебат в обществото.

ByПетър Ангелов

юни 27, 2021

Балканската звезда Роксана, успя да предизвика истински фурор с новият си проект “Разведени”, който идва в колаборация с Емилиано.

Видеоклипът се радва на висока гледаемост не само в България, но и в чужбина. Факт за това е, че видеото е в класацията “Набиращи популярност видеа” на YouTube за България и Германия, а до нашият екип достигна информация, че и в други страни също е сред най-гледаните видеа.

Предвид закачливата мелодия и силен текст, но не е изненада за никого. Феновете бяха сигурни, че Роксана и Емилиано няма да ги разочароват, но и представа си нямаха, с колко голям хит атакуваха лятото и музикалните чартове.

Именно заради бурните реакции, Роксана сподели че много нейни колеги и почитатели са я поздравили за песента и излезе с официално изявление в социалните си мрежи. Ето какво написа самата изпълнителка:

Интересът към Роксана и Емилиано е огромен и не е изключено скоро да ги видим на общо участие. А междувременно, броячът в YouTube превъртя за видеоклипа на “Разведени” и смело можем да кажем, че това е една от най-силните песни в кариерата и на двамата изпълнители.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *