• вт. апр. 23rd, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Роксана с нов сръбски хит /ВИДЕО/ Ще има ли и албум?

ByПетър Ангелов

сеп. 12, 2022

Балканската звезда Роксана представи новият си сръбски хит „Sve dok ziv si“ (на български „Докато си жив“) броени дни след премиерата на „Звъня му“. Всъщност, „Sve dok ziv si“ е същият проект, просто на сръбски език, защото след като набра огромна популярност в съседна Сърбия, певицата няма право на грешки и винаги поднася изненади на феновете си там.

Нещо повече, сръбските фенове на Роксана стигат и по-далеч като настояват певицата да направи колаборации с техни изпълнители и да издаде специален албум за сръбският пазар.

И двете парчета направиха своята премиера в официалният канал на лейбъла „Grand Music Studio“, който по всичко личи че ще се наложи като един от лидерите на пазара, защото е ръководен от Алекси Маринов – един от най-добрите PR-и и човек, който има усет за музика и как точно трябва да се случат нещата.

Предстоят много изненади от „Grand Music Studio“, а голямата е, че след броени часове ще направи премиера и първият изпълнител на лейбъла Адел. Тя ще представи „Раздяла парти“, с която ще атакува музикалната сцена в България.

Хора, които вече са чули „Раздяла парти“ предпремиерно споделят, че момичето е много красиво и талантливо, а парчето е динамично със страхотен текст, в който ще се намерят много хора.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *