Роксана с нов сръбски хит /ВИДЕО/ Ще има ли и албум?

 

Балканската звезда Роксана представи новият си сръбски хит „Sve dok ziv si“ (на български „Докато си жив“) броени дни след премиерата на „Звъня му“. Всъщност, „Sve dok ziv si“ е същият проект, просто на сръбски език, защото след като набра огромна популярност в съседна Сърбия, певицата няма право на грешки и винаги поднася изненади на феновете си там.

Нещо повече, сръбските фенове на Роксана стигат и по-далеч като настояват певицата да направи колаборации с техни изпълнители и да издаде специален албум за сръбският пазар.

И двете парчета направиха своята премиера в официалният канал на лейбъла „Grand Music Studio“, който по всичко личи че ще се наложи като един от лидерите на пазара, защото е ръководен от Алекси Маринов – един от най-добрите PR-и и човек, който има усет за музика и как точно трябва да се случат нещата.

Предстоят много изненади от „Grand Music Studio“, а голямата е, че след броени часове ще направи премиера и първият изпълнител на лейбъла Адел. Тя ще представи „Раздяла парти“, с която ще атакува музикалната сцена в България.

Хора, които вече са чули „Раздяла парти“ предпремиерно споделят, че момичето е много красиво и талантливо, а парчето е динамично със страхотен текст, в който ще се намерят много хора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!