• чт. мар. 28th, 2024

Сериалът на HBO Max „Последните оцелели“ идва на 16 януари

ByПетър Ангелов

ное. 3, 2022

Вижте официалния тийзър плакат

Първият сезон на оригиналния драматичен сериал на HBO „Последните оцелели“ дебютира на 16 януари в стрийминг платформата HBO Max. Адаптацията по едноименната игра развива историята в девет епизода.

Действието в „Последните оцелели“ се развива 20 години след унищожаването на съвременната цивилизация. Закоравелият наемник Джоел (Педро Паскал) получава поръчка да изведе нелегално Ели (Бела Рамзи), 14-годишно момиче, от карантинната зона. Това, което започва като задача за пари за Джоел, скоро се превръща в брутално и сърцераздирателно пътуване, тъй като и двамата трябва да прекосят САЩ и оцеляването им зависи  един от друг.

 

В ролите ще видим Педро Паскал (Игра на тронове, Жената чудо) като Джоел, Бела Рамзи (Тъмните му материи)  като Ели, Габриел Луна като Томи, Анна Торв като Тес, Нико Паркър като Сара, Мъри Бартлет като Франк, Ник Оферман като Бил, Мелани Лински като Катлийн, Сторм Рийд като Райли, Мърл Дендридж като Марлийн, Джефри Пиърс като Пери, Ламар Джонсън като Хенри, Кейвон Уудард като Сам, Греъм Грийн като Марлон и Илейн Майлс като Флорънс. Участват още Ашли Джонсън (Мъртва точка) и Трой Бейкър, който озвучава главните герои в редица компютърни игри.

 

В официалния тийзър феновете ще разпознаят ключови моменти от видеоиграта, като бягството на Джоел и Ели от карантинната зона, два срутващи се небостъргача, които трябва да прекосят, Ели, която се вози на въртележка с приятеля си от детството Райли и Джоел, който тича със своя дъщеря Сара в началото на пандемията.

Тийзър:

 

Сериалът „Последните оцелели“ е базиран на популярната едноименната видеоигра със същото име, разработена от Naughty Dog изключително за платформите PlayStation®. Сценарит на сериала е дело на изпълнителения му продуцент Крейг Мейзин и на Нийл Друкман. Проектът е копродукция със Sony Pictures Television с изпълнителни продуценти Каролин Щраус, Евън Уелс, Асад Кизилбаш, Картър Суон и Роуз Лам. Зад него застават продуцентските компании PlayStation Productions, Word Games, The Mighty Mint и Naughty Dog.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *