• чт. мар. 28th, 2024

Сибел Джан с римейк на хит на Силвър

ByПетър Ангелов

ное. 11, 2020

Мегазвездатата на турската фолк музика Сибел Джан, успя да очарова меломаните както в Турция, така и в България.

Преди близо месец, премиера направи новият музикален проект на обичаната певица, който е със заглавие „Bil Diye Söylüyorum“ (в превод „Казвам ти“). Оказва се, че парчето е добре познато на феновете на поп-фолк музиката в България.

Оказва се, че „Bil Diye Söylüyorum“ всъщност е римейк на популярен хит на топ изпълнителят, компизитор и продуцент Силвестър Матеев – Силвър. Оригиналната песен се казва “Моето име” и е направила своята премиера преди повече от 7 години, но феновете принават че слушат и до днес обичаната песен.

Разбира се, това в поредното признание за успехите на Силвър. Този път обаче, нещата са малко по-тазлични. Звезда от ранга на Сибел Джан да реши да избере парче на което да направи римейк – това е показател за успех!

Ето какво сподели хитовият изпълнител в социалните си мрежи:

„Добро утро, приятели! Вълнението за мен е огромно! Споделям с Вас официалното видео на популярната турска певица Сибел Джан, която с нов аранжимент представи моята най-любима песен, позната на всички Ви – „Моето име“.“

Всъщност, Сибел Джан ще зарадва многобройните си почитатели в България на 5-ти декември в зала “Арена Армеец”. Разбира се, ако обстановката около COVID-19 го позволява.

„Приятели от България, радвам се че най-после ще имам шанс да се срещна с вас. Въпреки, че залата трябва да бъде с ограничен капацитет, аз не се съмнявам, че с онези от вас, които успеят да присъстват, ще преживеем нещо незабравимо. Ще се видим в София!“ – споделя на своите фенове самата Сибел Джан.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *