• пт. апр. 19th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Силвия Юрукова: Записвам магистратура, ще се развивам в друга насока! (ИНТЕРВЮ)

ByПетър Ангелов

юни 27, 2022

Днешно ми интервю е с една личност, която много хора намират за скандална. Лично аз я намирам за приятно луда, изключително добър човек и много амбициозен. Тя е красива, тя е талантлива, тя е Силвия Юрукова. Какво сподеши тя пред мен, четете в следващите редове.

Силвия, здравей. Как си, къде те хващам?


– Здравейте, благодаря добре съм, хващате ме в еуфория, точно след държавно първенство по ръгби, където играя за отбора на Ихтиман „Диви котки“.

Само преди броени дни, ти грабна награда във Варна.. Разкажи ми повече за събитието.

– Събитието се организира от небезизвезтният дизайнер и организатор на събития Красимир Недялков. „Седмица на модата“ и „Награди за мода, стил и бизнес“ се организаторат за 28 поредна година в най-красивият морски град,  а именно Варна. Бях номинирана в две категории „Арт модел“ и „Фотомодел на годината“. За мен беше истинско удоволствие да затвърдя позициите си, с който съм тръгнала още от 2006 година и да се прибера с тези два приза отново и сега. (усмихва се)

Всъщност, ти имаш безброй награди. Свикна ли да получаваш награди или винаги има емоция?

– Винаги има емоция и всеки път, когато чуя името си – адреналина скача.

А има ли награда, която е най-ценна за теб?А има ли награда, която е най-ценна за теб?

– Има награда, която ми е много специална. Тя няма нищо общо с модата, шоубизнес и фотографии – това е наградата от Знаменитост на годината 2021 в категория „Златно сърце“.

Нека те върна назад във времето, когато ти участва в едно от най-популярните риалити формати в България. Как се промени от тогава до сега?

– Животът всеки ден се променя и с него се променяме и ние самите, предполагам много неща в различни аспекти се промениха при мен. Надявам се за по-добро, все пак, нали в крайна сметка това е най-важното да сме по-добри от вчера и да правим добрини, да усъвършенстваме себе си към едно по-добро аз..

Ти си любимка на жълтите медии и в интернет може да се прочетат доста неща за теб. Кое е най-абсурдното нещо, което си чела за себе си?

– Хахаха много смешни неща съм чела за себе си, но това с паник атаките беше най- абсурдно.

Какво знаят хората за теб?

– Знаят това, което им позволява да знаят..

А какво не знаят?

– Не знаят почти нищо за мен.

Разкажи ми, подготви ли се за лятото?

– Лятото ще имаме няколко състезания по ръгби, а септември готвим изложба с актови фотографии.

Къде ще почиваш, в България или чужбина?

– Както в България, така и извън нея. (усмихва се)

Според теб, какво трябва да се промени в нашата държава?

– Уау, много сериозна тема.. Пътувам много и виждам какво става в страната, гледката не е приятна. Много хора мизерстват и изнемогват.. Чудят как да преживяват и е лятото,  а какво ще се случи през идната есен…!? Трябва да се помисли за народа на тази красива страна и да се поработи върху корупцията!

Какво обичаш да правиш в свободното си време?

– Обичам да се разхождам, зарежда ме положително и с енергия, кося си тревата, грижа си се за цветята, наслаждавам се на песните на птиците.. (смее се)

Дочух че имаш ново хоби.. Разкажи ми за него.

– Ръгбито ли?! Не е нещо ново, от 5 клас тренирам ръгби в РК „Янтра“ Габрово с треньор Георги Петров, но през 2007 гофина женският отбора се разпада. Именно пролетта на 2007 година почнах да снимам топлес за култовата 3-та страница на вестник „Телеграф“.
Получих покана от треньора на РК „Диви котки“ Ихтиман да се присъединя към отбора. Без да се замисля се съгласих. Ръгби Клуб „Диви Котки“ е създаден 1996 година в Ихтиман като до 2011 година президент е Стойне Карабонев, а след това поема щафетата дъщеря му Владислава Йорданова. Отборът се развива в женското ръгби.
Да събереш 10 жени на едно място да играят е доста трудно.
Мотото на отбора е ,“Ние не сме отбор, ние сме семейство,“
На 26.06 играхме на държавното първенство по ръгби 7 жени , предстоят ни и няколко плажни ръгбита в юли и септември. Тръпката е невероятна, емоцията от играта е неописуема, доставя ми истинско удоволствие, когато съм на терена!

Как поддържаш перфектната си фигура?

– Радвам се на бърз метаболизъм, не се лишавам и си похапвам всичко, което ми се иска. Но ако трябва да свалям килограми се подлагам на режим на хранене и тренировки.

Какво ти предстои в личен план?

– Предстоят много красиви моменти с момичетата от ръгбито, имаме няколко състезания. Едно незабравимо лято ще бъде, а на есен университет. Записвам още една магистратура, живот и здраве, да се развивам в друга насока.

А в професионален?

– Изложбата и няколко други неща, който ще запазя в тайна засега.

Ако можеше да върнеш времето назад и да промениш нещо, би ли го направила?

– Не, защото именно тези неща са ми дали урок и са ме научили!

Благодаря ти за страхотното интервю. Пожелавам ти да бъдеш все така луда, забавна и много красива. Какво ще пожелаеш на читателите ни и какво си пожелаваш самата ти?

– Пожелавам ви на вас и на себе си да сме здрави и да бъдем все по-добри и успешни и истински щастливи! Обичам ви, целувам ви и силно ви прегръщам!

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *