• чт. мар. 28th, 2024

Силвия Юрукова с две престижни награди

ByПетър Ангелов

юни 7, 2021

Силвия Юрукова си тръгна с две престижни награди от Национални награди за стил,мода и шоубизнес и 27 години награди за мода,стил и бизнес.

Силвия Юрукова се появи на престижните награди на Красимир Недялков – единственият български дизайнер подгрявал ревю на Пако Рабан в стилна рокля, с която събра погледите на всички. Успешната родна красавица грабна наградите за „Принос в модата“ и за „Изключителен принос в модата“.

Варна се превърна в столица на модата, на която присъстваха редица популярни личности. Събитието е едно от най-значимите за годината.

Припомняме ви, че трудната за всички 2020-та година, бе повече от успешна за Силвия Юрукова. Тя завърши своето висше образование „Стопанско управление“ с пълно отличие и скоро ще има магистърска степен за „Управление на човешките ресурси“. Силвия Юрукова скъса със скандалният имидж преди доста време и към днешна дата, красавицата е един изключително успешен човек. Силвия участва в не една и две благотворителни инициативи. Преди броени месеци,тя дари няколко бални рокли на момичета в затруднено положение. Също така, малко преди края на 2020-та година, Силвия Юрукова грабна приза „Моден дебют“ на бляскавото събитие „Знаменитост на годината“.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *