• чт. мар. 28th, 2024

Силвия Юрукова с жест към 3 бъдещи абитуриентки

ByПетър Ангелов

фев. 18, 2021

Родната красавица и човек за пример, Силвия Юрукова, за пореден път доказа колко голямо сърце има. Освен с голямото си сърце, Силвия е популярна и с топ формата в която винаги е била. За перфектната си фигура, Силвия споделя че я поддържа със усърдно спортуване.

Силвия Юрукова направи дарение на три бални рокли, които ще отидат за три бъдещи абитуриентки от детски селища SOS във Велико Търново. Дарението от три рокли бе направено в детски селища SOS Трявна. Това е поредната благотворителност, с която родната красавица се захваща. Името ѝ често присъства във всякакъв вид благотворителност.

SOS детски селища осигуряват семеен тип грижа за деца от 0 до 18 години, отглеждани извън родителско семейство. В младежките домове SOS, се настаняват деца изведени от семействата им от местни общности. Те биват извеждани с цел осигуряване на защитена среда за живеене и развитие. Екипите на ЦНСТ се грижат както за физическото и психическото здраве и развитие на младежите, така и за тяхното интелектуално израстване. Те помагат за вземането на важни решения за бъдещият живот на младежите. Именно в такъв SOS Младежки дом, Силвия Юрукова дари три бални рокли за три млади дами, които ще бъдат абитуриентки тази година. Както споменахме, дарението е направено в Трявна, но ще бъдат за три момичета от SOS Младежки дом във Велико Търново.Силвия сподели в социалните мрежи и своите впечатления от екипа,който се грижи за SOS детски селища гр. Трявна.

Силвия Юрукова ще представи съвсем скоро нова колекция с дрехи. Почитателите на Силвия Юрукова тръпнат в очакване това да се случи, защото винаги е представяла неща на най-високо ниво. Това е и причината, Силвия Юрукова да бъде отличена с наградата „Моден дебют на 2020“ на събитието „Знаменитост на годината“.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *