• пт. мар. 29th, 2024

Силвър гръмна с хита „Мия Калифа“

ByПетър Ангелов

юни 7, 2022

След кратко музикално затишие на самостоятелни парчета, ето че Силвестър Матеев – Силвър е тук с нов проект, който дава заявка да стане едно от любимите парчета на лято 2022.

Всъщност, малко се затрудняваме как да представим проекта, защото той е с две заглавия „Мия Калифа“ и „Гадже Кириз“ – нещо, което се случва за първи път в България и не е правено от друг изпълнител.

Е, мнозина са тези, които са успяли да чуят песента предпремиерно, защото още от миналото лято, Силвър изкушаваше меломаните като пееше песента си по клубовете, но така и не правеше официална премиера на сингъла. В интернет и социалните мрежи изтичаха откъси от песента, които леко повдигаха завесата около проекта, но едва сега можем да видим проекта в пълният му блясък.

Е, сега видеоклипът е достъпен в YouTube канала на FGM Records и всички можем да му се насладим. Насладата е двойна, защото освен хитовият сингъл галещ ухото, всички ние можем да се насладим на ослепителната Джулиана Гани, която внася ударна доза сексапил.

Проектът е дело изцяло на Силвестър Матеев – Силвър, който затвърждава позицията си на най-талантливият музикант.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *