• вт. юли 16th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Силвър празнува имен ден с нов хит

Безспорно, Силвър през годините се доказа като един от влиятелните изпълнители в България. Той е в отлични отношения с всички музикални лейбъли.

През годините, Силвър успя да се изгради като успешен композитор, изпълнител и да развие група „Фантазия“ по най-правилният начин.

Днес имен ден празнува именно той, Силвестър Матеев – Силвър, който през годините се доказа като абсолютен хитмейкър. Всяко едно парче или видео, в което участва Силвър, се превръща в тотален хит.

Малко преди часовникът да удари полунощ и целият свят да посрещне новата година, изненадваща колаборация на Силвър и Кристиана направи своята премиера в официалният YouTube канал на музикална компания „Hit Mix Music“. Проектът е със заглавие „Баш мафия“ и дава заявка да бъде един от хитовете на сезона. Разбира се, може да гледате „Баш мафия“ в ефира на „Hit Mix Music TV“.

Нашият екип пожелава на Силвър да бъде същият невероятен човек и професионалист, а името му е еталон за добър баща, голям музикант и страхотен мъж. Желаем му здраве, останалото го постига с лекота.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *