• вт. фев. 27th, 2024

Силвър с ударно завръщане

ByПетър Ангелов

ное. 29, 2020

Изминаващата вече седмица се оказа доста успешна и продуктивна за продуцента на годината Силвър. Двата му видеоклипа „Джулия“ с Ева-Марти и „Me Gusta“ в колаборация с DJ Oskar се появиха в рамките на 24 часа и успяха да грабнат вниманието на меломаните у нас.

Само за няколко часа след премиерите си, двете дуетни песни на Силвър влезнаха и в българската трендиг листа на най-голямата платформа за видеосподеляне, а именно YouTube. Този факт дава заявка, че парчетата „Джулия“ и „Me Gusta“ ще се превърнат в любими заглавия на попфолк меломаните през есен 2020.

Актуалните парчета са изключително добре приемани от аудиторията, която вече от доста време очакваше музикален проект от Силвър, в който той да се изявява, не като продуцент, а певчески.

Междувременно стана ясно, че предаването на Маниака “Silver Star Show”, което стартира през първата вълна на пандемията тази година, се завръща на екран през Декември. За момента обаче няма фиксирана и обявена дата за излъчването на новия сезон на шоуто.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *