• ср. апр. 24th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Синан към Роксана: Благодаря ти че те имам!

ByПетър Ангелов

мар. 21, 2021

Както стана ясно, днес рожден ден празнува един от най-успешните изпълнители на“Диапазон Рекърдс“, а именно Синан. Редица негови колеги честитиха рождения му ден, но най-много изпъкна пожеланието на неговата колежка от фирма „Пайнер“, а именно Роксана.

Роксана е неговата откривателка, а тя не можа да скрие емоцията си и си припомни колко много е харесала Синан, когато той е бил едва на 13 години.

Ето какво написа голяма Роксана:

„Честит рожден ден, Синан!
Когато те открих, беше едва на 13 годинки, а сега си млад, красив, популярен и много талантлив певец с почитатели, които го обожават. Щастлива съм!
Желая ти преди всичко да си ми здрав, жив, благословен и много щастлив. Успешен, обичан, трудолюбив, все така възпитан и усмихнат. Аз не вярвам в твоя успех, аз съм сигурна в твоя успех. Обичам те. Весел празник момчето ми!

Разбира се, отговорът на изпълнителя не закъсня, а той написа думи, които със сигурност ще разтопят Роксана..

„Благодаря на Бог за моя талант и за прекрасните родители, които имам и обичам повече от живота си. Отгледан с много любов, възпитаван съм на благодарност, трудолюбие и уважение, но му благодаря най-много за това, че избра теб, ти да си певицата която да ме покаже на голямата сцена и името ми да заблести до твоето. Това е и първата ми награда.
Този ден, тази песен „Кукла Style“ , този клип, няма да забравя докато дишам, денят в който се роди фолк певеца Синан благодарение на теб и твоето голямо сърце. Колкото и нескромно да звучи, аз знам че тогава когато бях на 13 годинки и запях пред теб, те докоснах страшно много. Виждах в погледа ти възхищение, радост и обич към мен, а не ме познаваше и аз знам защо е така – защото си невероятна певица със завиден вокален диапазон. Защото и ти като мен си наградена от Бог, защото и ти като мен пееш със сърцето си. Благодаря ти ,че те имам. Благодаря ти ,че те има. Да си ми жива и здрава, благословена и много щастлива. Обичам те много!

Ето и самата публикация в социалната мрежа Facebook.

Меломаните са впечатлени от това, че двамата през годините са запазили толкова топли чувства един към друг и дори не крият, че след големият успех на „Кукла style“, биха се радвали да чуят и нова колаборация между двамата. Дали това е възможно, само времето ще покаже.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *