“Сладоледена кожа” от Hiken Shtiken и Shprss

 

Новите продукти на един от най-популярните влогъри в България – Диди, познат като Hiken Shtiken, вече са факт! След дълго чакане, на пазара е серията “Сладоледена кожа” – парфюмни душ гел и лосион за тяло.

Душ гелът “Сладоледена кожа” е съставен от меки, щадящи и недразнещи повърхностно активни вещества за деликатно, но пълно почистване на кожата с плътна, богата и трайна пяна. Без усещане за опъната кожа, като същевременно я оставя гладка, нежна и ароматна. Предлага се в разфасофки от 200ml и 400ml.

Лосионът за тяло “Сладоледена кожа” хидратира, подхранва, омекотява, освежава, витализира и подобрява еластичността и здравината на кожата. Съдържа колаген, еластин, витамин E, провитамин B5, хидратиращ фактор, подхранващо масло от камелия и възстановяващ екстракт от прополис. Лосионът се отличава с омайващият си френски аромат. Кожата след употребата му е гладка като млечен сладолед. Отново има наличност в две разфасофки – от 200ml и 400ml.

Освен всичко това, “Shprss” предлага и дезинфектанти – нещо, което попринцип е нужно, а в условия на пандемия е повече от задължително. Може да намерите също и метални сламки за многократна употреба, променящи цвета си!

За повече информация на продуктите, посетете www.shprss.com


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Content is protected !!