• пн. юни 24th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Спа център „Delfina“ – предпочитаният избор

ByПетър Ангелов

фев. 24, 2021

Нека бъдем честни, всеки има нужда от СПА. След продължителната пандемия, един от най-лесните и безопасни начини за релаксация са именно СПА процедурите. Освен това, превантивната грижа за здравето, също не е излишна. Днес ще Ви запознаем, със Спа център „Delfina“.Различният спа център „Delfina“ предлага 10 процедури в солна стая от ново поколение хималайски клуб, включваща цветотерапия и ароматерапия само за 98 лева. Разбира се, когато изживеете удоволствието на невероятните възможности на спа центъра, ще се почувствате повече от перфектно. В офертата от 10 посещения е включена спа вода или спа чай. Солната стая е предоставена от доказалите се във времето Диадженти ЕООД.„Delfina“ разполага с богат избор от пакети от частни събития, частно парти за рожден ден. СПА преживявания като „Бягство за двама“ или „Щур ергенски запой“. Има СПА за баба и дядо, както и СПА за приятели и хора с различни интереси.

Но, разбира се, услугите на Спа център „Delfina“ не свършват до тук. Възползвайте се от различните терапии, масажи, процедури за лице, терапии за тяло, както и пакети само за господа.Спа център „Delfina Spa Center“ се намира на улица „Летовищна“ 3 А, кв. „Овча Купел“, град София. Нашият екип препоръчва с две ръце Спа център „Delfina“ и сме абсолютно сигурни, че ще ви донесе релаксацията, от която имате нужда.
Както вече споменахме малко по-горе, солната стая е предоставена от Диадженти.

Диадженти ЕООД е компания с доказан и дългогодишен опит в предоставянето на консултации и продажбата на продуктите и оборудване на Балнео, Спа, Уелнес и центрове за Красота. Всеки клиент за тях е важен и уникален, а целта им е, клиентите им да направят най-добрият избор за лично ползване или бизнес. Визия – нека всеки ваш клиент да изживее едно уникално и незаменимо преживяване за всички сетива. Мисия – да Ви предложи специализирани и персонални решения за вашият център обединяващи – функционалност и стил.

Посетете уебсайта им: https://saltspabar.eu/nachalo/

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *