• вт. юни 18th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Стартираха снимките на ситкомът „КЛУБЪТ“

ByПетър Ангелов

юни 4, 2024

Продуцентска компания “Spasov Brothers” стартира снимките на ситком сериала „Клубът“. Главните роли са поверени на Дарина Дончева, Иван Стефанов и Латинка Янкова. За Иван това е втора роля, първата му беше една от главните роли във филма „Лудисея“. Талантливите Дарина Дончева и Латинка Янкова попадат в сериала след успешно завършване на мастър клас по актьорско майсторство за кино в академията на продуцентска компания „Spasov Brothers”.

Излъчването на сериала е планирано да започне в началото на лятото на 2024 г. От продукцията обещават много интересни сюжетни линии, развиващи се около тримата герои. Самото заглавие подсказва, че историята и действието ще се развиват в бар.

„За нас е огромно предизвикателство и два пъти по-голяма отговорност да влезем в сериала като главни героини, споделят Дарина и Латинка. При Иван е по-спокойно, той все пак има доста опит, с един игрален филм преди нас е.“ – допълват актрисите.

Млади, красиви и амбициозни! Тримата актьори са чаровното откритие на продуцентска компания „Спасов Брадърс“. И тримата сбъдват мечтата си да работят като актьори и да правят точно това, което най-много обичат. Истинско удоволствие е за снимачния екип да работят с тримата. „Интересно е да наблюдаваме как пред нас се разгръща актьорския потенциал на тримата и всичко научено в кино класа излиза наяве.“ – споделят от продукцията.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *