• чт. мар. 28th, 2024

ТОЗИ ОКТОМВРИ Е ВРЕМЕ ЗА УБИЙСТВЕНОТО ЗАВРЪЩАНЕ НА МАЙКЪЛ МАЙЪРС С ХЕЛОУИН УБИВА

ByПетър Ангелов

сеп. 22, 2021

Злото ще умре тази нощ

Краят е само началото! На 15 октомври в Хелоуин убива Майкъл Майърс се завръща в киносалоните, за да превърне празничния сезон на Вси светии в подобаващо страховито киноизживяване. Безпощадният убиец е оцелял от огнения ад, в който го хващат Лори Строуд и семейството ѝ в края на боксофис хита Хелоуин (2018), и оставяйки кървава следа от невинни жертви, се отправя към единственото място, което познава – дома, в който е израснал. Тежко ранена Лори се подготвя за финален съдбовен сблъсък с Майкъл, но този път тя и семейството ѝ няма да са сами в опита си да спрат живото олицетворение на абсолютното зло.

В ролята на Лори Строуд отново влиза жанровата икона Джейми Лий Къртис, която преди броени дни беше отличена със „Златен лъв“ за цялостно творчество на филмовия фестивал във Венеция, където се състоя и световната премиера на Хелоуин убива.

Новият смразяващ трейлър на филма допълнително повдига завесата към историята, която обещава да отведе зрителите в нова посока, каквато не сме виждали до момента в 43-годишната иконична поредица. Наравно с това, трейлърът разкрива наличието и на почти всички елементи, задължителни за един Хелоуин-филм, които превърнаха франчайза и Майкъл Майърс в култ за милиони фенове. Дошъл ли е моментът Майкъл Майърс да умре или дори и усилията на цял един град няма да са достатъчни, за да изкоренят злото завинаги? Тази година Хелоуин убива!

Нощта на Хелоуин, в която Майкъл Майърс се завърна, все още не е приключила. Минути след като Лори Строуд, дъщеря ѝ Карън (Джуди Грийр) и внучката ѝ Алисън (Анди Матичак) оставят маскираното чудовище затворено в клетка в горящото мазе на къщата им, трите се отправят към болницата, за да спасят живота на ранената Лори. Те вярват, че най-накрая са сложили край на дългогодишния ужас, но Майкъл успява да се измъкне от огнения капан и кървавата баня започва отново. Докато Лори се бори с болката и гнева, и събира сили да се защити от Майкъл, целият Хадънфийлд се надига срещу жестокия убиец. Жените от семейство Строуд се присъединяват към група оцелели от предишни срещи с Майкъл, които са твърдо решени да го намерят и ликвидират веднъж завинаги. Злото ще умре тази нощ.

След невероятния успех на първия филм, на режисьорското място на Хелоуин убива отново сяда Дейвид Гордън Грийн (Ананас Експрес, Хелоуин), който е и сценарист, наравно с Дани МакБрайд и Скот Тиймс. Продуценти са Джейсън Блум, Малек Аккад и Бил Блок, а в ролите са Джейми Лий Къртис, Джуди Гриър, Анди Матичак, Антъни Майкъл Хол, Уил Патън, Томас Ман и др.

Хелоуин убива в кината от 15 октомври.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *