• пт. апр. 19th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Топкоафьорът Вили Боршукова: Жанета Осипова ще получи наказание за наглите лъжи по мой адрес!

ByПетър Ангелов

мар. 23, 2021


„Няма да позволя на никого да петни нито името ми, нито бизнеса, ми който градя години с двете си ръце и уменията си.“

Това сподели пред медията ни топ коафьорът Вили Боршукова, след като бе въвлечена за пореден път в измислени скандали от никому неизвестната Жанета Осипова –  момиче без образование и нито ден трудов стаж.

Вили Боршукова получи право на отговор с писмо от председателя на СЕМ Бетина Жотева, след като Осипова за пореден път, сега в национален ефир излъга, че е била жертва на физическо насилие в салон „Магама“ от страна на Боршукова. Вили е предоставила записите от охранителните камери на вещи лица в съда, на които ясно се вижда, че никой не докосва с пръст Осипова.

В деня на въпросния „побой“ Жанет се е появила в „Магама“ в неадекватно състояние и се държи изключително арогантно с персонала. Остава загадка дали това не се е случило под въздействието на алкохол или забранени субстанции.

„Не знам какво си мисли тази госпожица. Вероятно иска някой да я забележи покрай името и бизнеса ми. За мен обаче тези евтини трикове не са начина това да се случи. Аз съм достатъчно популярна и нямам желание да ме свързват с имената на такива хора като Жанета. Изумена и огорчена съм, че Би Ти Ви излъчва подобни твърдения без продуцентите на „Шоуто на Цитиридис“ да си направят труда и да се свържат с мен, да чуят и моята гледна точка. Всичко е долна манипулация. Нямах намерение да търся право на отговор, но съм безкрайно разочарована от тази пошлост. С тази си изява, девойката си навлече още едно дело – четвърто, което тръгва срещу нея. Нека съдът се произнесе по казуса, аз казах каквото имам да казвам“, отсича Вили Боршукова.

Източник: bLife

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *