• пт. мар. 29th, 2024

Три поредни титли Автогладиатор номер едно в Луда Надпревара грабна Красимир Шукадаров!

ByПетър Ангелов

май 17, 2021


Двудневна шоу надпревара взриви град Костинборд, гости от цялата страна, изминаха стотици киломентри да се насладят на екшън, битки, каскади, сблъсък и уникална шоу програма която направи Луда надпревара този уикенд в град Костинброд!

https://youtu.be/4ycDT0BsKYE

През първият ден на събитието се проведоха 3 битки на непрофесионално подготвените автомобили, както и 4 на професионалистите, които оставиха зрителите без дъх, а в неделният ден още от ранни зори автогладиатори усилваха и ремонтираха колите си за да се впуснат в ожесточени битки на арената. Шест рунда, сред дъжд, кал, пушек, нищо не успя да сломи, както участниците, така и публиката на Луда надпревара.

Първата битка бе на стоковите автомобили в която без съмнение Алекс от Костинброд надви над всички и се класира за финалите. Победителят в надпреварата в миналогодишния сезон не се даде така лесно и показа, че няма победа на всяка цена, а цената е да се забавляваш до последния пушек в ауспуха и грабна поредна титла Автогладиатор в Луда надпревара. Красимир Шукадаров с неговата „Млада“ Лада се оказа по-железен и от своят автомобил, като надви над всички останали пилоти този уикенд в Театър на разрушението.
След като любимите нежни половинки на пилотите бяха безусловно до мъжете си в първия ден, готините мами решиха и те да се впуснат в битките през втория ден. С простори заварени върху автомобилите, младите мами излезнаха да мерят сили на арената. Победителка в женската битка стана мама „Урагана“ от Костинброд, която помете като фурия съперничката си от София.

През двата дни на арената на гладиаторските битки се демонстрираха едни от най-опасните филмови каскади, преминаване през стълба, но без да засегне човека върху нея, АТВ на две гуми, дрифтове от най-малкия участник в програмата едва на шест годинки, но заплени публиката с неверояно шофиране на детско АТВ, горящи коли, награди за дечицата осигурени от партньори на надпреварата подкрепили каузата, а именно: „Спри агресията по пътищата стани един от нас“. 

За всеки по нещо, нито за миг публиката на Луда Надпревара не скучаеше, адреналин, смях и много хубави емоции ще останат в зрителите доста дълго време, дори и за татковците организаторите се бяха погрижили и в двата дни на събитието, на арената на битките се демонстрира как трябва да се поддържат автомобилите, само, че еротично.

Екипа на Луда Надпревара ви призовава: „Спри агресията по пътищата, стани един от нас!“, заповядайте в една контролирана среда където може да покажете своите шофьорски умения.

Очаквайте Луда надпревара на 17 и 18 юли в град Перник!

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *