• пт. мар. 29th, 2024

Турция става домакин на международен конкурс за топ модели

ByПетър Ангелов

мар. 23, 2022

Средиземноморският крайбрежен град Анталия, ще бъде домакин на един от най-дълго очакваните конкурси Future Fashion Faces World, който ще събере на едно място момчета и момичета на възраст между 16 – 28 години, които ще се борят за победа.

Future Fashion Faces World Instagram

Future Fashion Faces World Facebook

Future Fashion Faces World Website

Моделите ще бъдат оценявани от две журита – професионално и екип от спонсори, които ще оценяват паралелно всички участници. В конкурса, участие ще вземат момчета и момичета от над 30 държави. Разбира се, България също ще бъде представена от модна агенция „Монарх“, които изпращат Анита Славова на 18 години от Димитровград, както и Александър  Иванов,  на 28 от град София. Двамата ще бъдат с представителя на модната агенция, а именно Николай Стоянов. 

Александър и Анита бяха избрани чрез онлайн гласуване, в което участие взеха стотици хора. А за да бъдат на ниво и да впечатлят двете журита, моделите от агенция „Монарх“ ще бъдат поверени в ръцете на хореографът Иво Кръстев. 

Future Fashion Faces World ще се проведе в периода от 25 до 2 април. Участници ще бъдат настанени в луксозен 5* хотел, в който всяка вечер от престоят им ще има партита и много изненади. Сред тях са парти край басейна, парти с националните костюми в SKY бара на хотела, гала вечеря и церемония с няколко степенно меню и още много други. На конкурса ще присъстват кастинг директори на 4 модни агенции, а победителите ще получат предложение за договор на стойност 10 000 долара.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *