• чт. мар. 28th, 2024

Убийства на лоши момичета – премиера днес по ID

ByПетър Ангелов

май 15, 2023

Убийства на лоши момичета (8х60) e новата поредица, която стартира по телевизионния канал ID на 15 май от 22:00 часа. Тези крими мистерии от реалния живот разкриват тъмната страна на женските връзки и съперничество. Кои са кралиците и подражателките и кои процъфтяват от ревност и клюки? Понякога тази динамика води до шокиращи актове на психологическо и физическо насилие.

В премиерния епизод на 15 май, „Танцьорките от Вегас“, се проследява историята на вариететната танцьорка Деби Флорес Нарваес от Лас Вегас, която не се страхува да влиза в конфликти. Заради конфликтната й природа след изчезването ѝ следователите се чудят дали не е замесен ревнив съперник.

Друга история ни води в Форт Уейн, Индиана, при гимназиалната волейболна звезда Стейси ДеГрандчамп. Когато боят на вечерно парти се превръща в смъртоносен, свидетелите не искат да говорят, а убиецът ѝ почти се измъква. Други епизоди показват тайни и предателства в малък град в Тексас; заговор за отмъщение от парти сцената в Албакърки; нарастваща враждебност между две кралици на родео в Тексас и др.

Убийства на лоши момичета е продукция на Lion Television U.S. за Investigation Discovery.

Нов епизод се излъчва всеки понеделник от 22:00 часа с повторение всеки четвъртък от 21:00 часа – и двете по телевизионния канал ID.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *