• пн. юли 15th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Уби ги! Моника Ланчева облечена с хита на сезона от ,,Collection KA BO”

ByПетър Ангелов

юни 26, 2021

Collection KA BO безспорно се наложи като тотален хит сред дамите в България. Българският бранд предлага едни от най-качествените бански костюми, които ще накарат всяка жена да се чувства повече от секси.

Collection KA BO е български бранд, основан от Катрин Богданова, която е дизайнер на ефектните бански костюми. Видимо, Катрин не пести средства, защото освен с перфектен външен вид, банските на Collection KA BO са едни от най-качествените не само в България, а и в Европа.

Моника Ланчева с бански от Collection KA BO
Моника Ланчева с бански от ,,Collection KA BO“

Откъде идва перфектното качество ли? Много е просто, банските костюми се шият в България и Италия. Докато стигнат обаче до потребителите, всеки един бански костюм минава редица тестове за качество и издръжливост.

Редица популярни личности от България и Европа се доверяват на Collection KA BO , сред които и бизнесдамата Моника Ланчева. Това е един от показателите, че зад бранда стои един успешен и амбициозен човек, който успя да пребори голямата конкуренция и да се наложи като един от лидерите на пазара.

Моника Ланчева с бански от Collection KA BO
Моника Ланчева с бански от ,, Collection KA BO“

Бизнесдамата Моника Ланчева сподели снимка, на която е с един от топ хитовете на сезона от Collection KA BO . На перфектната фигура на Моника, банският костюм стои повече от уникално и подчертава сексапила ѝ.

Посетете уебсайта на Collection KA BO и се насладете на богатият избор. Съотношението цена-качество просто няма аналог, а доказателство за успеха на бранда са хилядите доволни клиентки.

Моника Ланчева с бански от ,,Collection KA BO”

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *