• пт. мар. 29th, 2024

УПОВАВАМЕ СЕ НА БОГОВЕТЕ С ТОР: ЛЮБОВ И ГРЪМОТЕВИЦИ ОТ 8 ЮЛИ САМО В КИНАТА

ByПетър Ангелов

май 27, 2022

Когато единственият вече не е неповторим

На 8 юли грабвайте пуканките и вижте историята на космическия викинг Тор Одинсон в Тор: Любов и гръмотевици! След като спасява Земята за петстотен път, Богът на гръмотевиците поема на ново приключение и успява да си върне титлата на единствения и неповторим Тор… Но дали?! Защото изненада, този път не само той ще развърти емблематичния чук Мьолнир. След невероятния успех на Тор: Рагнарок виртуозният режисьор, носител на „Оскар“ Тайка Уайтити (Джоджо Заека) и световната звезда Крис Хемсуърт се завръщат за Тор: Любов и гръмотевици, който обещава още повече хумор, екшън и добро настроение пред големия екран. 

В Тор: Любов и гръмотевици Богът на гръмотевиците (Хемсуърт), неочаквано за самия него, предприема пътуване, каквото не е правил досега – пътуване навътре към себе си, в търсене на вътрешен мир. Спокойствието му обаче е нарушено от появата на галактическия убиец Гор – Касапина на богове (Крисчън Бейл), който е дал клетва да унищожи всички богове. За да се справи със заплахата, Тор ще разчита на помощта на Валкирия (Теса Томпсън), Корг (Тайка Уайтити) и бившата си приятелка Джейн Фостър (Натали Портман), която – за голяма изненада на самия Тор – необяснимо е успяла да овладее силата на магическия Мьолнир и се е превърнала в Могъщия Тор. Заедно те се отправят на опасно космическо приключение, за да разкрият мистерията зад желанието за мъст на Касапина на богове и да го спрат, преди да е станало твърде късно.

Новият трейлър на Тор: Любов и гръмотевици допълнително повдига завесата към предстоящото невероятно приключение на обичания герой и ни потапя още по-дълбоко в неподправената атмосфера на забележителната продукция, която обещава незабравимо кинопреживяване, както за феновете на Тор и Марвел, така и за всички останали зрители в киносалоните през лятото.   

Режисьор на Тор: Любов и гръмотевици е Тайка Уайтити (Тор: Рагнарок, Джоджо Заека), който е и сценарист заедно с Дженифър Кейтин Робинсън. Продуценти са Кевин Файги и Брат Уиндербаум.  Наред с Крис Хемсуърт, Натали Портман, Теса Томпсън, Тайка Уайтити и Крисчън Бейл, в ролите влизат още Крис Прат (Питър Куил), Карън Гилън (Небюла), Джейми Александър (Сиф), Пом Клементиеф (Ментис), Дейв Батиста (Дракс), Шон Гън (Краглин), Вин Дизел (Грут), Брадли Купър (Рокет), Джеф Голдблум (Грандмастър), Питър Динклидж (Ейтри) и  Ръсел Кроу (Зевс).

Зареждаме се с пуканки и добро настроение и се отправяме към киносалоните за най-атрактивното киноприключение на лятото – Тор: Любов и гръмотевици от 8 юли само в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.

 

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *