Фенове: Ариа, липсваш ни!

 

Звездата на фирма “Пайнер” и ефира на телеизия “Планета” Ариа, се радва на огромна любов от страна на феновете на поп-фолка.

С влошаването на ситуацията с COVID-19, стана ясно че не се предвижда отварянето на клубовете в близкото бъдеще. Многобройните почитатели на хитовата изпълнителка, не приеха добре този факт. Те ежедневно споделят видеоклипове от участия на Ариа на сторита в социалната мрежа Instagram, а от своя страна, обичаната певица ги пресподеля.

От появата на Ариа на музикалната сцена, понятието шоубизнес придоби нова представа. Изпълнителката на фирма “Пайнер” промени представите за клубни участия, а след нея, всяка една нейна колежка бледнее.. Не се съмняваме че и на концертната сцена ще разгърне потенциала си, защото Ариа е сензация!

https://youtu.be/maQDiB6m6tw

Невижданото шоу в комбинация с невероятен певчески талант, подплатени с нежната красота на изпълнителката – просто Ариа няма конкуренция и няма второ мнение по въпроса!

Съвсем скоро, премиера ще направи балканският дует между Ариа и Menil Velioski. Феновете са в трепетно очакване на проекта, който ще изстреля Ариа и на балканският пазар, защото го заслужава.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!