• чт. апр. 18th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Фики на живо в Black and White Piano Lounge до броени часове

ByПетър Ангелов

юни 10, 2021

Black and White Piano Lounge не спира да изненадва всички с разнообразната си програма и невероятен подбор на изпълнители. Този петък, след броени часове, на сцената на Black and White Piano Lounge излиза талантливият Фики, за да направи незабравимо изживяването на всички посетители.

Фики е сред най-талантливите български изпълнители и няма музикален жанр, който да се опре на гласовитият певец. Победителят в едно от изданията на Като две капки вода, доказа че за него бариери няма.

Black and White Piano Lounge е част от най-големият развлекателен комплекс на Балканите Palms Merkur Royal, намиращ се в Grand Hotel Millennium, град София. Пиано барът се превърна в любимо място на хиляди софиянци.

Любопитен факт е, че местата за участието на Фики в Black and White Piano Lounge са запълнени. Разбира се, пиано барът при спазване на всички мерки за безопасност.

А този четвъртък, само ден преди участието на Фики в Black and White Piano Lounge, ще се проведе официална турска вечеря. Ястията ще бъдат представени от chef Shenol, носител на две звезди Michelin.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *