• вт. юли 16th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Фолкпевицата Цветина засне mash up в Гърция и обяви сензационна новина

Талантливата и красива фолкпевица Цветина прекарва последните летни дни край морския бряг в Гърция. Изглежда брюнетката не е свикнала да почива прекалено дълго, след като прекъсна безгрижието и реши да поработи дори в южната ни съседка. 

Именно там Цветина е заснела последния си mash up, който феновете очакват с огромно нетърпение до броени часове. Тя се оказа майстор в това начинание и нейните изпълнения събират голяма публика, а положителните коментари са красноречиви. Цветина обаче не издава какви песни е подготвила в новото си видео, но вече показа, че може да пее всякакъв стил.

От Гърция сподели с последователите си редица фотоси, с които демонстрира перфектна фигура. От стари снимки и сторита на звездата знаем, че прекарва достатъчно време във фитнес залата, за да може спокойно да се съблече на плажа и да прикове всички погледи към себе си.

Изпълнителката на „Напомня за обичане“ съобщи и друга важна новина за почитателите си. От октомври започва да поема участия и най-накрая хилядите й фенове ще имат удоволствието да я слушат на живо, да се видят и запознаят с нея. До този момент тя категорично отхвърляше такива покани, а явно е чакала да събере в репертоара си достатъчно силно собствени песни, с които да може да зарадва публиката.

В Инстаграм се похвали, че това лято е успяла да си почине и се чувства като неизчерпаем извор за нови проекти, които се надява да реализира съвсем скоро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *